+31 (0)53 71 13 860
Lonnekerbrugstraat 102A
Ma. - Vr. : 08:30 - 17:30
nl

Afhaalbalie

Afhaalbalie

Bij Pierik Techniek weten we hoe vervelend het is om op een onderdeel te moeten wachten terwijl het werk gewoon doorgaat of een project nog af moet. Om u niet alleen via onze website www.hydrauliek24.nl te kunnen helpen hebben wij een afhaal/verkoopbalie waar u iedere werkdag van 08.30 t/m 17.30 welkom bent om uw bestelling af te halen. Mocht het u niet duidelijk zijn wat u precies nodig heeft dan staan op deze tijden onze mensen klaar om al uw technische vragen te beantwoorden en met u uw bestelling te plaatsen. Aan onze balie kan zowel contant als met pin afgerekend worden. In overleg zijn er voor bedrijven mogelijkheden om bij ons op rekening te kopen.

 

Levering uit voorraad

Wij bieden op de website www.hydrauliek24.nl  een ruim assortiment slangen, koppelingen, componenten en systemen uit voorraad aan die direct voor u uit ons magazijn verzameld worden en direct kunnen worden meegenomen. Als u zeker wilt weten dat u niet voor niets komt adviseren wij u eerst contact met onze verkoop op te nemen via telefoonnummer +31 (0)53 7113861.

 

Slang op maat

Wanneer u een hydrauliekslang op maat met specifieke koppelingen nodig heeft kunt u de gegevens van de slang op onze website invullen. Hier stelt u de slang op maat samen door de juiste slang te selecteren, de lengte van de slang in mm aan te geven en kunt u de juiste koppelingen selecteren. De slang wordt direct voor u geperst, doorgaans zal dit ongeveer 10 minuten duren. Mocht u niet de juiste koppelingen kunnen selecteren adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wij hebben een groot aantal leveranciers met een korte levertijd waar wij wellicht de juiste koppeling voor u kunnen bestellen.

 

Werkplaats

Pierik Techniek is voorzien van een professionele werkplaats waar altijd mensen aanwezig die direct kleine aanpassingen voor u kunnen doen, een slang op maat voor u kunnen persen of een defect voor u kunnen verhelpen terwijl u wacht. Wilt u niet wachten en weet u precies wat u nodig heeft dan kunt u het best eerst contact met ons opnemen zodat wij aan kunnen geven hoe snel wij uw bestelling klaar kunnen hebben.

Adres

Lonnekerbrugstraat 102A
7547 AK Enschede

Telefoonnummer

+31 (0)53 71 13 860