Hydrauliek owerpack inclusief 12 liter tank en 7,8cc hydrauliekpomp voor de aandrijving door vrijwel elke externe mechanische (snaar/ketting/motor) aandrijving. Geleverd zonder bediening, vrijwel alles is hierin mogelijk.

Grote flexibiliteit wordt verkregen door de intelligente en modulaire bouwwijzen van de boorpatronen in de centrale tussenflens. Dit hart van het compact-aggregaat kent talrijke mogelijkheden. Doormiddel van het ruime aanbod van cartidgepatronen kunt u in een handomdraai de hydraulische functionaliteit wijzigen. Hiermee is het mogelijk snel in te spelen op uw wensen.

Deze hydrauliek powerpack is ideaal voor (mobiele) professionele doeleinden zoals circuits van hoogwerkers, minigravers, vrachtwagens, boten, borstels, aandrijving van hydrauliek gereedschap(en), hefkranen, houtklovers, cilinders, hydrauliek motoren, lieren en overige hydraulische aandrijvingen met de juiste hydraulische capaciteit.

Specifieke kernmerken powerpack:
  • Tandwielpomp 7,8cc; 
  • Hydrauliektank metaal 12 liter;
  • Alleen P en T verbinding
  • P max. 210 bar
Het is mogelijke om deze powerpack in een andere configuratie te bestellen. Bijvoorbeeld: meer of minder liters, druk, motor vermogen, tank inhoud. Neem dan contact op met onze klantenservice.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 429,99
Aantal: Bestellen